Hallo! Welkom is me eigenste website. Mag ik me even voorstelle: ik ben Rumpel. Wat is er allemaal te zien op me site? Al me belevenisse! En dat zijn er inmiddels al heel wat. Ik ben al aardig op weg een beroemde, bereisde beer te worde. Ik hoop dat jullie het leuk vinde. Als je op me site wilt reagere, dan kun je me maile via rumpel@rumpel.nl.
Ik heb voor het laatst vrijdag 29 september 2006 achter de computer gezete. Dus heb je sinds die tijd niet meer gekeken op me site dan is er vast weer wat nieuws bijgekome.

Het weer bij mij in Almere:

Je wilt me een beetje beter leren kennen. Dat zal niet meevallen, want ik zit ingewikkeld in elkaar. Maar goed ik zal je wat over mijzelf en mijn omgeving vertellen, dan begrijp je de zaagsel-kronkels in mijn koppie misschien een beetje beter..

Ik woon al weer ruim 12 jaar bij een gezellig stel in Almere. Die hebbe een computer waar ik zo af en toe eens stiekem achter kruip. NIET VERDER VERTELLE HOOR WANT ZE WETEN DAT NIET! Zo heb ik het in de flippertjes gekrege om zelf een website te bouwe.

 

 

Dit ben ik! Met mijn vriendinnetje Evelientje. Ook Rocky en Dreutel staan op de foto.We trekken veel met z'n vieren op.
 

 

   

Ik ben al beroemder dan de koningin! Ik heb al me eigen postzegel. Hier zie je me op een kerstzegel uit 2003 in de sneeuw in Zwitserland. Zeg nou zelf, ik sta toch veel leuker op een brief dan Bea!
 

 

Wat dacht je hier van: een hangmat voor beren! Wij hebbe d'r eentje. We passen er allemaal in. Als ik hard schommel kiepen we er zowat allemaal uit, da's dus dik lachen!

 

Liever lui dan moe! Dat is m'n motto. Vandaar dat ik graag samen met Evelientje op mijn eigen bank mag ligge. Hebbie het motiefje van de stof al gezien? Juist, berenstof. Dus er is geen twijfel aan van wie deze bank is...

 

Dit is een foto waar we veel trammelant mee hebbe gehad... Wij zijn echt geen lieverdjes zoals je ziet. Drank en sigaretten, we kenne het allemaal!

Alleen... de volgende dag voelde ik me niet echt goed. Het leek wel of m'n koppie vol zaagsel zat. Hahahaha!

Rumpel 2006
Bijgewerkt op 29-sep-2006
FFB Webdisign: webmaster@rumpel.nl