Als ondeugende beer maak je natuurlijk wel eens wat spannends mee. Wat dacht je van de onderstaande avonturen!?! Allemaal waar gebeurd!

4 april 2010 Pasen! Dat wordt eieren zoeken...

Het leek een Paasweekend te worden, net als andere jaren. Maar toen herinnerde Evelientje mij er aan dat ik beloofd had met haar Paaseieren te gaan zoeken. Vroeg uit de veren dus.
Het viel nog niet mee om alle eieren te vinden... Ten minste ik denk dat we ze allemaal gevonden hebben! Zo niet, dan gaat het binnenkort van een keertje wat minder fris ruiken in huis... hahahaha!!!

   

Uiteraard hielp Evelientje mee met zoeken. Wat wel slim was van haar, was het idee om ook in de koelkast te kijken. Want daat bewaart ierdereen, dus ook de Paashaas zijn eieren. Bingo! Weer eentje!
 

Die lamp lijkt wel op een stel eierdoppies. Dat moet de Paashaas ook gedacht hebben! Met een een stoere Tarzan sprong, zoals ik ook altijd voor Evelientje doe, dook ik van de kast. Zo de lamp in. Hebbes!
 

Ruikt dat ei nou naar koffie... Ja hoor, die zit tussen de koffie-pads. Nah, lekker dan, Mocca-eieren!

 

Deze was effe lastig. Maar klauteren gaat mij altijd goed af. Het uitzicht was mooi daarboven en nee, het was niet koud boven!

 
Auw, auw, auw!!! Als ik aan deze terug denk heb ik weer meteen stekende pijn in mijn flipper! Lekker handig van de Paashaas om zijn handel tussen die prikplanten te plaatsen. Het lijk wel een dom konijn!
Evelientje heef een verbandje aangelegd naderhand...
 

Eind goed, al goed! Een mooi verzameling vrolijke eitjes. Smikkelen maar. Het was effe werk, maar ik ben best trots op het resultaat.

Voor jullie allemaal:

 

 

5 en 6 september 2009 WK Zoetwatervissen met.... Rumpel!

Op 5 en 6 september 2009 werd bij mij in Almere  het WK zoetwatervissen gehouden. Nou heb ik een hengeltje, dus dacht ik; kom ik doe effe mee. Nou dat hebben ze geweten. Uit 38 landen (!) waren de topvissers naar de Lage Vaart bij Almere gekomen. Die keken lelijk op hun neusjes toen ze zagen dat ze het tegen mij op moesten nemen!

   
   

Effe een tip van mij. Hier boven de kaart val Almere met mijn favoriete vis-stekkies. Niet verder vertellen hoor, maar hiero sla je ze achtemekaar aan je haakie!
 

Met de team-fiets werd ik naar het wedstrijdparkoers gereden. Men hengeltje, schepnetje, alles in tip top WK conditie.
 
Ik kreeg vak vak B-0 toegewezen tijdens de wedstrijd.
 
BEET! Mijn eerste visje! De jury bij de vlag houdt alles goed in de gaten...
 
Met de teammanager heb ik de tactiek tijdens de wedstrijd effe doorgesproken. Toch nog een beetje bijvoeren met koekjes en Wicky's!? Want ook vissen zijn daar dol op. Mijn geheime recept!
 
...en hapetee! Weer eentje aan de haak.
 
De concurrentie is al wanhopig! Niemand tovert zoveel vis naar boven als ik! Dus, de Wereldkampioen Zoetwatervissen 2009 heet..... RUMPEL!!!!

 

 

Oktober 2008 Olympische spelen voor beren!

Na het succesvol verlopen evenement in China, werden er ook nog Olympische spelen voor beren gehouden. Natuurlijk hat ik me bij de vechtsporten ingeschreven, stoer als ik ben.
 

Ik viel mooi in de prijzen op het onderdeel houtjes doorflatsen! Met m'n hand- en met m'n voetflippers heb ik diverse houtjes door gejast! Deed wel een beetje pijn hoor... Mooi dat ik de eerste prijs heb gekregen! Een heuse medaille!

Hier zie je me geconcentreerd bij het onderdeel "Blinde Woede". Dan moet je geblinddoekt de houtjes door de midde choppen...
 

Hatzee! En krak zei die!
 

Bruce Lee is d'r niks bij! Hier kraak ik effe 5 (!!!!) houtjes tegelijk. Op de EHBO zeiden ze dat de kneuzing meeviel... Maar ik heb tenminste mijn medaille!!!

 

 

 

2007 Sheep Shaun op het net

Al een aantal jaren ben ik goed bevriend met Sheep Shaun, het Engelse schaap dat beroemd werd in de serie en speelfilm van Wallace en Grommit.
Hieronder zie je me met Evelientje boven op de rug van Shaun.

Nog veel meer over Shaun is te vinden op http://www.shaunthesheep.com/  Onder andere een aantal video's, maar die kun je ook op mijn site bekijken.

 

 

 

 

Augustus 2005 logeerpartij van Merlin en Fiona

Dit zijn Merlin en Fiona. Zij komen uit Engeland. Toen ze kwamen logeren moesten ze wel de beer een beetje uit de boom kijken...
 

Maar al gauw kwamen ze los. Merlin had speciaal zijn Mini T-shirt aangetrokken. Daar ben ik nu nog jaloers op!
 

Ik heb voorgesteld om lekker te gaan skateboarden. Daar had iedereen wel zin in!
 

Op het laatst ging ik nog effe alleen met Merlin. Je kent dat wel, stoere beren onder elkaar...
 

Hier zie je ons voor een speciale truc...
 

Nou ja, speciaal... ehh die ging even goed mis....!
 

Achteraf konden we er allemaal om lachen onder het genot van een verse Wicky...
 

En Evelientje had speciale Berekoekjes op de kop getikt.
 

Merlin en Fiona zijn twee beren die in Engeland wonen. Hun geleleiders heten Sally en Chris. Net als wij zijn Merlin en Fiona aan komen waaien, ineens waren ze er. Helemaal met het vliegtuig zijn ze deze zomer ons op komen zoeken. Dat waren een paar leuke dagen. We hebben afgesproken elkaar gauw weer eens te ontmoeten, hier of in Engeland.

Tot slot was er nog even tijd voor de groepsfoto.
Links zit Evelientje, daarnaast ikke, dan vooraan Fiona en achteraan Merlin.
 

 

 

26 mei 2005 Bezoek Teddy Summer in Zűrich, Zwiterland

 

Deze stoere beer komt net uit het koude water. Brrrr, mij niet gezien...
 

Effe een flippertje meegeholpen met deze bouwbeer. Midden in de stad op een druk kruispunt hebben we staan metselen.
 

Pilotenberen mag ik graag. Omdat ik vliegen ook leuk vind, heb ik wat sterke verhalen met ze uit zitten wisselen.
 

Alleh... hop! en Rumpel zit er bovenop!

Grrrr! Voor deze tijgerbeer moet je wel oppassen hoor!

Op 23 mei 2005, gelijk de eerste dag heb ik in Zűrich, in Zwitserland wat van mijn collega's bezocht. In de stad staan tot eind september 2005 zo'n 600(!) beren. Overal waar je kijkt zie je ze staan. Je kunt begrijpen dat ik me goed thuis heb gevoeld. Als je ook wilt gaan kijken, dan kun je meer over Teddy Summer 2005 vinden op www.teddy-summer.ch. Zoek dan wel een dag uit met mooi weer. Toen ik er was, was de SUMMER nog niet echt aanwezig. Het regende zelfs, dus ik heb natte billen gekregen. Daar heb ik dus een pesthekel aan!!!
 

 

30 april 2005 Koninginnedag: Rumpel op de vrijmarkt!

   

Al dagen van te voren had ik mijn plekkie bezet gehouden. Op koninginnedag zou ik m'n slag slaan, ik word rijk! Ik heb op de vrijmarkt op koninginnedag Wicky's staan verkopen. Wie mij een beetje kent weet dat ik gek op Wicky's ben. Je weet wel, dat lekkere limonadedrankje. Kort en goed, om 06:00 uur ben ik gaan zitten en om 12:17 uur was ik door mijn voorraad heen. Ik ben vanaf nu een beer in BONUS!
 

 

10 april 2005 Originaliteitsprijs bij Mini Monsterrit

   

Samen met mijn vaste begeleiders heb ik meegedaan aan een lange puzzel-toertocht met de Mini. Al vroeg zat ik klaar (in de tas want ik ga toch mooi niet lopen!). Onderweg moest je foto’s herkennen. Natuurlijk was dat voor mij een koud kunstje. Ik had ze allemaal gevonden. Na afloop moest je nog een slagzin afmaken, en daar was ik natuurlijk de beste in. Gevolg was dat ik de originaliteitsprijs gewonnen heb. Het was een kikker die een Mini inslikt. Een echte MONSTER-prijs dus. Dat paste helemaal bij de lange MONSTER-rit.
 

 

5 Maart 2005 Snowboarden

 
 

Jippiiiie! Ik heb het voor elkaar. Ik wou graag een slee, maar nu heb ik een snowboard gekregen! Komt dat goed uit nu er een pak sneeuw ligt. Even wezen oefenen in de tuin op de zwarte piste!. Dat ging niet helemaal goed, met m'n snuitje dook ik diep de tief-schnee in. Brrrr, vet cool hoor dat snowboarden. Evelientje was zo dapper om even bij me achterop te gaan zitten. Toen heb ik wat voorzichtiger gedaan. Al met al dikke pret. Eens kijken of ik ook sjokomel kan krijgen bij de après-ski.
 

 

 

D'r gaat wel es wat fout... Laatst bij het aapekooien, dat doe ik het liefste, zat ik klem in de plafond-ventilator. Evelientje heeft me gered met een kussen. Gelukkig ben ik zacht op m'n zaagsel koppie gevallen...
 

 

 

Lekker stunten in de Mini! Da's pas tof. Ik houd de snelheidsmeter in de gaten. Hier zijn we op weg naar Zwitserland. In Duitsland heb ik effe gas gegeven, totdat de teller op 201 km/u stond...
VRRRRROOOOOOOOAMMMM!!!!
 

 

Ook de liefde van de beer gaat door de maag! Hier zie je hoe romanties ik ben. Met valentijn heb ik voor Evelientje een Champagne-ontbijtje klaargemaakt. De (zoete) broodjes heb ik zelf gebakken. Had je niet gedacht hè, dat ik zo'n charmeur ben.

© Rumpel 2006
Bijgewerkt op 04-apr-2010
FFB Webdisign: webmaster@rumpel.nl