Hier zijn een paar leuke links op internet.
Ga er ook eens een kijkje nemen! Dan heb je wat leuks te doen...


 

Stippels

Op Stippels.nl zijn de avonturen te zien van Layka en Infi. Twee lieve honden uit Spijkenisse. Ga er maar eens kijken en doe dan meteen hun twee baasjes de groeten!


Build a Bear

Bij Build a Bear kun je aardig je beren-garderobe bijwerken. Overal ter wereld zijn deze winkels te vinden, waar je ook je eigen beer kunt samenstellen. In Nederland zijn 2 winkels (Amstelveen en Utrecht). Zelf ben ik al eens wezen shoppen in Anaheim, bij Los Angeles en Amstelveen. Beslist de moeite waard om eens te gaan kijken!


Wido's website

Wido Heeman is begonnen met zijn eigen website. Er komen vast nog een heleboel aanvullingen. Het begin ziet er goed uit, met een gastenboek om te laten weten dat je er geweest bent.


Fiyah web-log

Op deze weblog is van alles te vinden over Reggae. Er staan verslagen van concerten en ander Reggae nieuws op. Dit is een zeer professionele weblog, de moeite waard om eens te bekijken.


Uprising web-log

Dit is de weblog van Uprising, een echte Reggae fan. Hier staan tal van wetenswaardigheden op over Reggae en Jamaica.


Koetjes Website

Koetje is een "gekke" koe die al heel wat heeft meegemaakt. Al zijn avonturen zijn te vinden op zijn eigenste website. Moet je beslist een even gaan bekijken!


BEAR's Fotolog

BEAR is een teddybeer die net als ik veel avonturen beleeft. Dat is allemaal te zien op zijn fotolog.


Mixed Mini Club

Ik ben altijd overal vrij goed in. Dat klink misschien eigenwijs en dat is het ook, hahaha! Bij deze club ben ik regelmatig te vinden om puzzeltochten in een heuse MINI te rijden. Dan roep ik "LINKS" als we RECHTS moeten en vervolgens zijn we in de helft van de tijd op het eindpunt...


New Mini Club

Ook bij deze MINI club ben ik vaak te vinden. Via het Forum blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent mijn favoriete vervoermiddel. Ze kennen me er al aardig goed!


Fisher-Price

Hier de link naar Fisher-Price. De fabriek waar mijn roots liggen.

 

Wicky

Je kent ze vast wel: WICKY's! Dat zijn lekker drinkjes waar ik dol op ben. Het mooie is dat je op ieder Wicky je naam kunt zetten. Laatst had ik dat dan ook bij de hele voorraad in de koelkast gedaan! Daar was niet iedereen blij mee... IK WEL!!!

 

Rumpel 2006
Bijgewerkt op 22-jul-2009
FFB Webdisign: webmaster@rumpel.nl